رییس سازمان بسیج طلاب و روحانیان خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، با بیان این که مقام معظم رهبری به عنوان سکان دار انقلاب و حافظ عقاید و ایمان مردم، از سالیان گذشته زنگ خطر تهاجم نرم فرهنگی دشمن را به صدا در آوردند، گفت: هم اکنون جنگی همه جانبه و به مراتب سخت تر از هشت سال جنگ تحمیلی شکل گرفته است و متأسفانه مسؤولان فرهنگی کشور در برخی از جبهه های نرم دچار مشکل بوده و به نحو مطلوبی قادر به پیشبرد جنگ به نفع نظام اسلامی نیستند.
وی با بیان این که رویکرد دشمن پس از هشت سال جنگ تحمیلی، استفاده از استراتژی ها نرم فرهنگی بود، تصریح کرد: دشمن امروز نه با اسلحه و گلوله بلکه با ابزارهای رسانه جمعی و مجازی، بنیان فکری جوانان کشور را مورد هجمه قرار داده و تا به امروز تلفات زیادی را بر روی دست مسؤولان کشور گذاشته است.
* عقاید جوانان، سیبل گلوله های مجازی
رییس سازمان بسیج طلاب و روحانیان خوزستان، با تأکید بر این که عواطف و عقاید جوانان، سیبل گلوله های مجازی دشمن است، گفت: دشمن مفسد، امروز با رویکردهای بسیار نامحسوس عقاید جوانان این مرز و بوم را نسبت به ارزش های والای نظام اسلامی سست کرده و به نوعی در باورهای جوانان خدشه وارد کرده است.
حجت الاسلام بهرام، با اشاره به حربه دشمن در خصوص هجمه به عواطف و احساسات جوانان این مرز و بوم، گفت: استکبار جهانی با ایجاد حس کینه و نفرت نسبت به نظام ایران در دل جوانان کشور، بزرگترین مشکل را برای مسؤولان فرهنگی کشور ایجاد کرده که باید برای جلوگیری از آن اقدام های مهم و مؤثری را انجام داد.
* اعتکاف بهترین راه مقابله با جنگ نرم دشمن
وی برگزاری مراسم مذهبی همچون اعتکاف را یکی از بهترین راه ها برای مقابله با جنگ نرم دشمن دانست و تأکید کرد: امروزه مقابله در برابر جنگ نرم، روش های نرمی را هم می خواهد؛ که یکی از این روش های نرم فرهنگی اجرای برنامه های عبادی و معرفتی برای قشر حساس جامعه یعنی جوانان است.
رییس سازمان بسیج طلاب و روحانیان خوزستان، با تأکید بر اجرای هرچه باشکوه تر آیین اعتکاف در مساجد سراسر استان از سوی مسؤولان فرهنگی، گفت: از آنجایی که اعتکاف فرصتی برای بازنگری، تفکر و خودسازی جوانان است، اجرای هرچه بهتر این آیین با فضایی روحانی تر و با معنویت تر، می تواند نقش مهمی را در واکسینه کردن جوانان ایفا کند.
حجت الاسلام بهرام، در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از بازخوردهای مثبت آیین اعتکاف جذب جوانان به اصطلاح «غیرمذهبی» به مساجد و فعالیت های فرهنگی است، به طوری که هرسال علاوه بر گسترده تر شدن هجمه فرهنگی و آسان تر بودن زمینه های گناه برای جوانان، آمار شرکت کننده در اعتکاف افزایش دوچندانی داشته است.
* اعتکاف فرصتی برای تبلیغ مبلغان دین
وی تصریح کرد: جوانان در واقع با شرکت در مراسم های مذهبی همچون اعتکاف، خود را در برابر زهرهای خطرناک دشمنان واکسینه می کنند، اما باید دقت داشت که اعتکاف سه روز بوده باید مسؤولان فرهنگی به شیوه ای رفتار کنند که این سه روز خودسازی جوانان ادامه داشته و حلقه اتصال جوانان با خدا و امام زمان(عج) قطع نشود.
رییس سازمان بسیج طلاب و روحانیان خوزستان، اعتکاف را یکی از بهترین زمینه ها برای تبلیغ مبلغان دین دانست و اظهار داشت: طلاب و روحانیان همواره در آروزی فراهم بودن جامعه مخاطبی برای بیان معارف اسلامی، بوده و هستند، و حال آنکه برنامه های مذهبی همچون اعتکاف، این جامعه مخاطبی را به مدت سه روز در اختیار قشر فرهیخته و آگاه یعنی روحانیت همیشه بیدار گذاشته است، که می بایست حوزه های علمیه از فرصت به دست آمده کمال بهره و استفاده را در راستای نشر معارف اهل بیت(ع) ببرد.
حجت الاسلام بهرام، در پایان سخنان خود، ارتباط با روحانیت را یکی از بهترین راه های مصون ماندن از حربه دشمن دانست و گفت: جوانان و نوجوانان اگر می خواهد هرآنچه را که در مدت سه روز اعتکاف کسب کرده اند، حفظ و افزایش دهند، باید با روحانیت در ارتباط بوده و همواره یک طلبه یا روحانی را به عنوان مشاور دینی خود برای رفع و دفع شبهات و همچنین ارتقاء سطح معرفتی خود، انتخاب کنند.
نظر شما